Artisti Tak Fak

Pas suksesit të 5 sezoneve,ky sezon i ri vjen më shume surpriza të reja.Së bashku me xhaxhi piktorin, fëmijët do të mësojnë jo vetëm të pikturojnë, por edhe të bëjnë art me objektet më të thjeshta të jetës së përditshme.Fëmijët do të eksplorojnë krijimtarinë dhe talentin e tyre duke krijuar vepra artistike që do t’iu gëzojnë.

Çdo të shtunë, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring