Peti dhe Steni

Dy shokët e ngushtë, Peti dhe Steni e kanë zakon që gjithçka ta shndërrojnë në një aventurë të çmendur. Ata nuk i punojnë rrengje vetëm njëri-tjetrit, por edhe banorëve të tjerë të qytetezës ku jetojnë.

Çdo ditë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring