7 botë 1 planet

Miliona vjet më parë, forca tepër të mëdha, ndanë koren e Tokës duke krijuar shtatë kontinentet që njohim sot - secili me klimën e tij të veçantë, terrenin specifik dhe me faunën e florën unike.

Çdo të mërkurë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring