Tundim

Miqësia mes dy çifteve u bë shkak për një pabesi. Mund të ishin ndalur, por nuk e bënë, sepse pasioni nuk pyet për rregulla. Një telefonatë e papritur, lajmëron Rakelën se i shoqi, Damiani, ka pësuar një aksident automobilistik dhe është në gjendje kome, por edhe që ishte me një grua tjetër, e cila zhduket në mënyrë të mistershme. Santiago, mik i familjes së tyre, i vjen asaj në ndihmë, por zbulon të vërtetën e tmerrshme, gruaja në fjalë nuk është e panjohur, por Karolina, bashkëshortja e tij, njëherësh edhe dashnorja e Damianit. Tradhti, tragjedi dhe një krim për të cilin të gjithë mund të jenë fajtorë. Sepse askush nuk i shpëton tundimit...

E hënë - E premte, ora:18:30, në


Programacioni sonte në Tring