Versajë

Në vitin 1667, mbreti 28 vjeçar I Francës, Luigji XIV, vendos të ndërtojë pallatin më madhështor në botë: Versajën. Por buxheti I shteruar dhe intringat politike, e ndërlikojnë situatën.

Çdo të martë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring