Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Ibi

Së shpejti pranë jush një film vizatimor Ibi, i cili pëlqehet shumë nga fëmijët.Ibi një vogëlushe shumë kureshtare nis nje udhëtim plot aventura me ndihmën e shokut të saj Tosi. Ata i ndjekin nga pas pemët,dhe keshtu mësojnë gjëra të reja dhe zgjidhin problemet e të tjerëve duke përdorur matematikën kështu ata bëjnë gjithmonë miq përgjatë udhëtimeve.

Çdo ditë, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring