Në formë për 30 ditë

Ushtrimet fizike e përmirësojnë jo vetem shëndetin fizik por edhe ate mendor. Ndaj kemi menduar që të ndajmë me ju ushtrime dhe receta të cilat realizohen fare lehtë edhe në kushtet e shtëpisë.

E hënë - E premte, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring