Ndërtuesit e shtëpive në pemë

Ekologjikisht të qëndrueshme dhe të zhytyra në natyrë! Living sjell puntatë pas puntate projektet dhe shtëpitë më të bukura të ndërtuara në pemë.

E martë - E enjte, ora:10:00, në


Programacioni sonte në Tring