Farmaci në shtëpi

James Wong, shkencëtar dhe kopshtar do t`ju udhëheq në botën e pazbuluar të bimëve kuruese. Seri pas serie do të zbuloni si çdo ilaç që gjeni në farmaci ndodhet në kopshtin e shtëpisë suaj dhe jo vetëm kaq, ju mund t`i përgatisni ato në kuzhinën tuja dhe James do t`ju shpjegojë si ta bëni këtë.

Çdo të martë, ora:15:30, në


Programacioni sonte në Tring