Scrubs

Një serial që zhvillohet në spitalin “Sacred Heart” në Kaliforni. Xhon Doriani mundohet të çajë në fushën e mjekësisë me ndihmën e shokut të tij të ngushtë, mjekëve të rinj dhe doktorit arrogant, por të shkëlqyer, të cilin e sheh edhe si mentorin e tij, Perri Koks.

E hënë - E premte, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring