Kriza në familje

Kjo është historia e një familjeje të pasur që humbi gjithçka dhe e njërit prej djemve që s’kishte zgjidhje tjetër, përveçse t’i mbante të gjithë të bashkuar.

E hënë - E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring