Super loja

Një serial fantastik i cili tregon për një grup nxënësish të klasave të 7-a të cilët gjatë një projekti shkencor aksidentalisht krijojnë një video-lojë që i shndërron në milionerë brënda natës.Më vonë, ata do të bashkohen me një kompani lojërash dhe vazhdojnë te fitojnë miliona dollarë. Ortaku i tyre më i mirë është reperi i famshëm Dabëll Xhi. Lojërat e tyre do të bëhen pjesë e aplikacioneve dhe në faqet “online”.

Çdo ditë, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring