Arushi Bernard

Një arush polar, gazmor, kureshtar, i padururuar dhe që gjendet gjithmonë në mes në telasheve. Madje, nuk mund të rrijë jashtë tyre.

Çdo ditë, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring