Ben 10

Beni tanimë është rritur dhe vazhdon me aventurat që e shoqërojnë kudo bashkë me Omnistriksin, një orë shumë e fuqishme që ndihmon Benin të transformohet në një sërë karakteresh. Secili prej tyre ka aftësi të veçanta. Ngjarjet do të ndryshojnë në kohë dhe Beni do të njihet me një shok të ri, Blonkon. Së bashku do të eksplorojnë botën sekrete të një qyteti të fshehtë që njihet me emrin Nëntoka. Armiqtë e së shkuarës së tij do të rishfaqen duke kërkuar hakmarrje.

Çdo ditë, ora:18:30, në


Programacioni sonte në Tring