Zig dhe Peshkaqeni

Në një ishull të shkretë jeton një hijenë e uritur që ka vetëm një qëllim: të përpijë sirenën që banon në lagunë. Por shoku i ngushtë i vajzës-peshk, është një peshkaqen muskuloz të cilit i pëlqen të sabotojë çdo lëvizje që bën hijena.

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring