Winx Club

Blumi është një vajzë e zakonshme që jeton në planetin Tokë, derisa takimi me Stelën, që jeton në Solaria, e bën të zbulojë fuqitë e saj magjike. Ajo shkon në shkollën e zanave, në Dimensionin magjik dhe atje formon Klubin Winx, së bashku me Stelën, Florën, Muzën dhe Teknën.

Çdo ditë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring