Rejan

Historia e një përralle dashurie që nisi nga urretja. Biznesmeni i njohur nga Stambolli rikthehet në vendlindje për të mbyllur një hakmarrje 27-vjeçare. Por mendjen e djaloshit e turbullojnë bukuria e Rejan dhe ngjyrat e orientit. Nën doket dhe rregullat e një shoqërie që nuk po del dot nga errësira e ligjeve të gjakmarrjes, dy familje do të përballen egërsisht dhe një dashuri me shikim të parë do të tronditet dhe do të venitet.

E mërkurë - e premte, ora:19:20, në


Programacioni sonte në Tring