Semi dhe Keti

Sem Paket ka shëtitur gjithë Bregur Perëndimor me motoçikletë dhe vjen momenti të ndalojë në Los Anxhelos. Ajo shikon një ngjarje të shëmtuar, kur Ketin e hedhin në një makinë plehrash dhe bën çmos që ta shpëtojë. Prej asaj dite, ato bëhen mikesha të mira.Për të fituar jetesën, vajzat do të shpikin një lloj agjencie që kujdeset për fëmijët, ja pse situatat komike do të jenë të shumta.

Çdo ditë, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring