Mako Ishulli I sirenave

Një fuqi magjike në një natë me hënë të plotë kthen përmbys jetën në ishullin Mako,një ishull sirenash ku fuqitë e ujit zotërohen nga vetë ato .Zak një djalë i ri aksidentalisht kthehet në një sirenë, këtu nisin aventurat nënujore.A do të kërcënohet jeta e 3 sirenave po sekretet nën ujë do të zbulohen.Një serial ku nderthuren dy jetë midis tokës dhe ujit.

E hënë - E premte, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring