Bota e insekteve

Në këtë serial, insektet na ftojnë në botën e tyre dhe na tregojnë fakte interesante, gazmore,mbi mënyrën si jetojnë, çfarë pune bëjnë dhe si u shpëtojnë rreziqeve që u kanosen.

Çdo ditë, ora:15:00, në


Programacioni sonte në Tring