Ne të dy

Arda dhe Xheren ,dy vëllezër shumë kuriozë te cilët nuk ndahen nga kopshi i tyre, ku kanë si qëllim të eksplorojnë dhe të mësojnë gjithçka.Ata bashkë me prindërit do të shetisin, argëtohen, luajnë dhe mësojnë gjëra të reja së bashku. Mësojnë për shkronjat, fjalët, natyrën dhe gjithçka tjetër.Keshtu ne serilalin tone më të ri ,duke kënduar dhe luajtur do të mësojmë shumë gjëra me njëri -tjetrin.

Çdo ditë, ora:15:45, në


Programacioni sonte në Tring