Doru

Doru, kali më i bukur dhe më i vogël i kopesë, eshte një lider i lindur.Ai jeton me nënën e tij në një fermë të bukur. Por papritur jeta e tij ndryshon kur takohet me një grup kafshësh që sapo ishin arratisur nga arena e cirkut. Kështu ai nis së bashku më miqtë e tij të rinj një aventurë plot të papritura. Bëhuni pjesë e kësaj historie fantastike miqësie, sinqeriteti dhe guximi.

Çdo ditë, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring