Shpikjet e Ilirit

Iliri është një djalosh që përpiqet të shpikë pajisje të reja.Ai çdo problem,pyetje dhe ëndrrat e medha i zgjidh me ndihmën e gjyshit të tij.Iliri bashkë me shokët janë në kërkim të aventurave dhe shpikjeve të reja, por gjithashtu ata po shijojnë të gjitha zbulimet duke u argëtuar

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring