Një metër larg teje

Stela dhe Uill janë dy të rinj me sëmundje mjaft të rënda që bien në dashuri me njëri tjetrin dhe përpiqen ti bëjnë të gjitha mjekimet në mënyrë që të rrinë sa më shumë bashkë. Një histori dashurie mbushur me forcë e optimizëm mbi jetën

E diel, ora:21:30, në


Programacioni sonte në Tring