Katerina e Aragonës

Princesha Katerina e Aragonës, vajza e sundimtarëve spanjollë Isabella dhe Ferdinand, udhëton në Angli, për të takuar burrin e saj të ardhshëm Arthur, Princin e Wallsit, trashëgimtari i Henrit të VII të Anglisë, me të cilin i është fejuar që kur ishte fëmijë.

Çdo të martë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring