Al Pazar

Me aktoret, Agron Llakaj, Behar Mera, Xhevair Zeneli. Al Pazar është një shfaqje ku në bosht është loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tonë e ngërthyer nëpërmjet lajmit politik, ekonomik dhe social por edhe nga bota e artit dhe e kulturës, nga vendi dhe jo vetëm.

Çdo të martë, ora:21:30, në


Programacioni sonte në Tring