Kejsi në një mision të fshehtë

Një gjeni e teknologjisë, e sinqertë dhe rrip i zi në karate, zbulon se të dy prindërit e saj janë spiunë.Ata presin që ajo të ndjekë hapat e tyre. E sapo emëruar merr detyrën e saj të parë në një mision të fshehtë, që përkon edhe me ballon e saj të shkollës. Misioni është: të zbulojë një spiun adoleshent armik dhe të rimarrë kodin e një virusi të krijuar për të nxjerrë jashtë funksionit çdo pajisje telefonike.

E hënë - E premte, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring