Macja dhe papagalli

Tre shokë bashkohen në një seri aventurash. Një mace ,një papagall dhe ne fund një gomar do të na sjellin gëzim dhe lumturi ne këte seri gazmore. Ata janë tepër lozonjarë, prandaj sa herë shfaqen e bëjnë ndonjë prapësi të vogël.Shijoni sekuancat zbavitese të shokëve tanë.

Çdo ditë, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring