Elefanti Apu

Elefanti i vogël Apu, lidh miqësi me një vajzë të quajtur Nina dhe qenin e saj, Tigrin. Të tre bashkë, nisen për një sërë aventurash. Apu fillimisht habitet nga fuqitë e tij magjike, por më pas i përdor ato për të shpëtuar vendin ku është rritur.

Çdo ditë, ora:19:45, në


Programacioni sonte në Tring