Mbretëria e vogël e Benit dhe e Hollit

Holli, një princeshë e re zanash, ende po mëson si të fluturojë dhe magjia e saj nuk shkon gjithmonë sipas planit. Miku i saj më i mirë, Ben,nuk ka krahë dhe ai nuk bën magji.Por elfët janë shumë të mirë për të bërë gjëra të tjera,veçanërisht lodra. Ata jetojnë në Mbretërinë e Vogël,një vend i vogël me kulla të larta poshtë të cilave rriten lulet dhe bari.Njihuni me miqesine e pandare dhe lojrat e tyre.

Çdo ditë, ora:16:00, në


Programacioni sonte në Tring