Ralf shkatërruesi 2

Gjashtë vite pas ngjarjeve në Wreck-It Ralph , Ralph dhe Vanellope, tashmë miq, zbulojnë në lojrat e tyre një aparaturë për wi-fi, që do ti çojë ata në një aventurë të re dhe të panjohur-boten e internetit.

E diel, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring