Sfera magjike

Sipas një legjendë,ekzistojnë 12 luftëtarë që kanë forca të veçanta të përbëra nga uji, toka dhe zjarri. Kajra dhe shokët e tij gjejnë disa prej tyre dhe këtu fillojnë aventurat plot emocione. Ndërkohë që heronjtë tanë gjejnë emrat dhe sekretet e luftëtarëve, te cilët do te luftojnë kundër kundërshtarëve të tyre. “Sferat magjike “ vjen ne Kids plot mistere dhe aventura te cilat do ju mbërthejnë pranë ekranit të vogël.

Çdo ditë, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring