10 kryevepra të teknologjisë antike

Ky cikël interesant dhe argëtues jep detaje sesi funksiononte teknologjia antike, sa e avancuar dhe sa mrekullueshme ishte ajo.

Çdo të martë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring