Leonardo

Nje serial i cili na njeh me jetën, adoleshencën dhe shpikjet e Leonardo da Vinçit. Cfarë bëri Leonardo da Vinçi kur ishte fëmijë? Si i kalonte ditët? Si kënaqej? Dhe si u bë një gjeni? Ai bashkë me miqtë e tij të pandashëm, Xhokonda dhe Lorenco do të na njohë me krijimet e tij. Seriali me i ri dhe me argëtues vjen ne Tring Tring .

Çdo ditë, ora:19:45, në


Programacioni sonte në Tring