Mosha, thjesht një numër!

Liza, një 40-vjeçare njujorkeze përpiqet t’i rikthehet karrierës dhe kupton sa e vështirë është kjo në një pikë të caktuar të jetës. Por, si për ironi të fatit, takon rastësisht në një bar Xhoshin, një djalë 26-vjeçar që e pandeh si moshataren e tij. Kështu i lind ideja gjeniale për të ndryshuar pamje dhe për t’u shtirur si e tillë, duke siguruar një vend pune në një shtëpi botuese të rëndësishme, ku bëhet shoqe e ngushtë me Kelsin, një vajzë rreth të njëzetave. Tekefundit, mosha është thjesht një numër!

E hënë - E premte, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring