Rejan

Historia e një përralle dashurie që nisi nga urrejtja në Mardinin historik. Nën doket dhe rregullat e një shoqërie që nuk del dot nga errësira e ligjeve të gjakmarrjes, dy familje përballen egërsisht. Rejan dhe Miran kanë zbuluar disa nga sekretet tronditëse të së shkuarës dhe identitetit së tyre, por ende nuk janë zbuluar copëzat më të rëndësishme të mozaikut të jetës së familjeve Shadollu dhe Asllanbej, sidomos kur shfaqen papritur persona nga e shkuara. A mundet vallë një dashuri të mposhtë e vetme urrejtjen shumëvjeçare?

E mërkurë - E premte, ora:19:20, në


Programacioni sonte në Tring