Miku im gjigant

Sofi, një dhjetë vjeçare do të shijojë aventurën më të bukur të jetës së saj kur të njihet me një gjigant të madh shumë miqësor. Sigurisht që ajo fillimisht trembet, por ky përbindësh është shumë i ëmbël dhe tërheqës. Teksa miqësia e tyre rritet, prania e Sofisë tërheq vëmendjen e Bladbotlerit dhe gjigantëve të tjerë. Sofi dhe gjiganti duhet të bindin mbretëreshën Elisabetë që të heqë qafe të gjithë gjigantët e tjerë.

10 Qershor, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring