Ditari I Guantanamos

Qeveria e Shteteve të Bashkuara e ka arrestuar dhe burgosur atë në Guantanamo pa gjyq dhe akuza konkrete. Kur duket se i ka humbur shpresat, Muhamed Slahi gjen një aleate, avokaten Nensi Hollander dhe ndihmësen e saj, bashkë me të cilat përballet për drejtësinë e mohuar, teksa një prokuror ushtarak përpiqet të gjejë provat e manipuluara.

10 Qershor, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring