Rasti I çuditshëm I Henri Krik

Agjenti i taksave Harold Krik e gjen veten subjekt të një narracioni, të cilin vetëm ai mund ta dëgjojë. Zëri që e shoqëron fillon të ndikojë në jetën dhe punën e tij.

10 Qershor, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring