FI

Xhan Manaj është një psikolog dhe me përvojë dhe i mirënjohur në këtë fushë. Është nga ata njerëz që rrallë bien në dashuri. Megjithatë, situata ndryshon kur takohet për herë të parë me një balerinë të re me emrin Duru. Xhani është i vendosur që të afrohet me vajzën dhe arrin deri aty sa të ndërrojë shtëpi e të shpërngulet diku afër saj. Duruja deri asokohe jetonte e lumtur me të dashurin e saj muzikant, Denizin, por lojërat mendore të Xhanit do ta shtyjnë ta vërë në dyshim marrëdhënien e saj.

E hënë - e premte, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring