Shkrimtari I padukshëm

Një fantazmë hyn në një librari lagjeje dhe fillon të shkruaje mbi personazhe të trilluar për botën reale. Katër fëmijë duhet të bashkohen për të zgjidhur misterin e çështjeve të papërfunduara të fantazmës.

E hënë - E premte, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring