Perandoria e madhe e Egjiptit

Egjipti i lashtë. Për afro 3000 vjet me radhë, qytetërimi më i spikatur dhe më mistik lulëzoi në gjendje lufte dhe paqeje. Në këtë cikël do të zbulojmë çfarë e shndërroi një komunitet të vogël fermerësh në një perandori të madhe, që u mbijetoi të gjitha të tjerave.

Çdo të martë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring