Pingu në qytet

Pingu dhe familja e tij janë zhvendosur në një qytet të madh, ku banorët janë të gjithë shumë të ndryshëm. Pingu kurioz dhe i tërhequr nga aktivitetet e qytetit përpiqet ti ndihmojë qytetarët në punët e tyre por shpesh ai nuk ia del.Ndiqni aventurat gazmore të pinguinit Pingu.

Çdo ditë, ora:16:30, në


Programacioni sonte në Tring