Guri jeshil

Aventurat e pesë të rinjve që, falë fuqisë së gurit të gjelbër mund të lundrojnë në internet. Ata do të përballen me Kobrën, qëllimi i të cilit është të vjedhë dhe shkatërrojë disa nga veprat më të famshme në botë. Në këtë serial do të trajtohen tema si arti, muzika, teknologjia dhe natyra,dhe episodet janë të vendosura në Firence, Paris, Barcelonë, Lisbonë, Londër dhe Los Anxhelos.

Çdo ditë, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring