Viva Pinata

Në kopshtet e ishullit Pinata, banorët e tij, kafshëzat gazmore, jetojnë te lumtur, duke kërcyer e duke u zbavitur. Dhe më shumë se çdo gjë, atyre u pëlqejnë festat.Kaloni veren së bashku me festat e tyre argëtuese dhe plot ngjyra.

Çdo ditë, ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring