Maria dhe Mustafai

Maria është një vajzë e re kolumbiane, e cila është kthyer në Turqi për të shitur shtëpinë e saj të fëmijërisë. Mustafai është trashëgimtari i një familjeje të pasur në Kapadokian magjike, i detyruar nga i ati të martohej me vejushën e vëllait të tij të ndjerë, edhe pse Maria nuk e di këtë gjë. Dashuria mes tyre ishte e menjëhershme, e pashmangshme, aq sa prishi çdo plan. Por kur dogmat, zakonet e kurthet përcaktojnë fatin e njeriut, të luftosh për dashurinë duket e pamundur. Megjithatë, ata të dy nuk dorëzohen...

E hënë - e premte, ora:19:20, në


Programacioni sonte në Tring