Kureshtje e natyrës S 02

Natyra është e mbushur me krijesa që kanë forma të jashtëzakonshme, por si është e mundur që forma e disave prej tyre u ka dhënë një avantazh? Në këtë cikël, do të tregojmë historitë e tyre si dhe arsyen pse ato kanë ngjallur mjaft kureshtje.

Çdo të mërkurë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring