Jetë zyrash

Një serial që pasqyron një grup punonjësish tipikë të zyrave, ku dita e punës kalon me përplasje egosh, sjellje të pahijshme dhe mërzi deri në lodhje.

E hënë - E premte, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring