Një shtëpiake jashtë rregullave

Keti është një bashkëshorte dhe nënë e tre fëmijëve me kohë të plotë. Pavarësisht nga pesha që e penalizon në krahasim me nënat e tjera të qytetit, vetëbesimi është arma e saj e fortë, të cilën e shpalos sa herë që i jepet mundësia.

E hënë - E premte, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring