Mrekulli imagjinare

Filmi përfshin dy përrallat më të suksesshme në botë “Liza ne boten e çudirave” dhe “Piter Pan”.Liza dhe Piter dy fëmije të ritur në mes të fantazisë dhe imagjinatës fëminore ,me festa çaji për fëmijë, beteja me shpata dhe aventurat e anijeve pirate, një dite i ndryshon gjithçka,papritur vëllai i tyre i madh person një tragjedi. Piteri dhe Liza kërkojnë të shpëtojnë prindërit e tyre nga dëshpërimi, derisa ata detyrohen të zgjedhin midis shtëpisë dhe imagjinatës.

22 Korrik, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring